Poikani 1-vuotis täytekakku. Juhliakin kun on viettetty jo monia, niin täytteiden kanssa meinaa tulla ihmetystä, että mitä sitä laittaisi. Nyt sitten kaivelin taasen Maku.fi sivustoa sieltä hain ideoita. Tähän kakkuun tein Passion-baanani-täytteen (ohje löytyy täytteet osiosta). Itse olen jotenkin tykästynyt tuohon passionhedelmän makuun. Kakku on tehty 9-munan pohjaan (ohje löytyy kakkupohjat lehdeltä). Tyttären 2-vuotis juhlissa oli Nasu ja pojalla Tiikeri, ideat siis ovat haettu lasten unileluista.

Tiikeri on valmistettu marsipaanista. Massojen värjäykseen on käytetty pastavarejä. Marsipaanin värjääminen mustaksi vaatii paljon väriainetta, jolloin marsipaanista tulee liian löysää. Sen vuoksi ostin mustaa marsipaania. Kakku on kuorrutettu vaahtokarkkimassalla, joka maultaan enemmän meidän perheen makuun. Massan alle on levitetty ohut kerros vispikermaa. Kakku on viimeisteltu helmiäis-sprayllä. Itse en ollut kamalan tyytyväinen tiikerin muotoon, jäi vähän turhan pulskaksi.

Pikku tähtien tekemiseen on käytetty pieniä tähti muotteja. Tähdet ovat tehty myös vaahtokarkkimassasta ja liimattu kiinni sokeri/koristelu geelillä.