Synttäri pöydän antimia. Todella helppoa ja nopeaa, mutta hyvää.


Kinkku-ja paprikahyrrät

(40kp)


1,5kg voi- tai lehtitaikinaa 


Täyte 1:

100g ruohosipulituorejuustoa

1 punainen paprika (pieninä kuutioina)

25g mozzarella raastetta


Täyte 2:

100g valkosipulituorejuustoa

100g palvikinkkua (pieneksi kuutioituna)

25g mozzarella raastetta


2kpl kananmunia


  1. Jaa taikina kahteen osaan. Vaivaa puolet taikinasta kiinteäksi ja kauli levyksi.
  2. Levitä tuorejuusto ja ripottele paprika-tai kinkkukuutiot ja juusto taikina levyn päälle. 
  3. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja leikkaa noin 1-1,5cm paksuisiksi siivuiksi.
  4. Aseta siivut pellille leivinpaperin päälle ja paina niitä hiukan litteämmäksi. Voitele kananmunalla.
  5. Paista uunin keskitasolla 225astetta noin 10-15min kunnes hyrrät ovat saaneet hiukan väriä.
  6. Tee lopulle taikinalle samoin kuin edelle, mutta täytä toisella täytteellä.