Synttäri pöydän antimia. Todella helppoa ja nopeaa, mutta hyvää.
Kinkku-ja paprikahyrrät
(40kp)
1,5kg voi- tai lehtitaikinaa
Täyte 1:
100g ruohosipulituorejuustoa
1 punainen paprika (pieninä kuutioina)
25g mozzarella raastetta
Täyte 2:
100g valkosipulituorejuustoa
100g palvikinkkua (pieneksi kuutioituna)
25g mozzarella raastetta
2kpl kananmunia
- Jaa taikina kahteen osaan. Vaivaa puolet taikinasta kiinteäksi ja kauli levyksi.
- Levitä tuorejuusto ja ripottele paprika-tai kinkkukuutiot ja juusto taikina levyn päälle.
- Rullaa tiiviiksi rullaksi ja leikkaa noin 1-1,5cm paksuisiksi siivuiksi.
- Aseta siivut pellille leivinpaperin päälle ja paina niitä hiukan litteämmäksi. Voitele kananmunalla.
- Paista uunin keskitasolla 225astetta noin 10-15min kunnes hyrrät ovat saaneet hiukan väriä.
- Tee lopulle taikinalle samoin kuin edelle, mutta täytä toisella täytteellä.
Kommentit