Tämä oli elämäni kolmas voileipäkakku. Tämän toteutin samaisiin nimiäisiin viime kesänä kun lumme-kakun. Hiukan jouduin miettimään ja keräämään ideoita täytteisiin, koska rajoituksena oli ettei sisältäisi naudan-tai sianlihaa. Kakussa 4 täyte väliä, joissa kahdessa Feta-paprika-täyte ja kahdessa Broileri-täyte.

Koristelu: Tuorejuusto-ranskankerma pursotukset, tomaatin kuorta-> tomaattiruusu, tammenlehti salaattia ja pikkukukka muotilla leikattuja kurkku-kukkia.

 

 

OHJE:

18 viipaletta ruisvuokaleipää

18 viipaletta täysjyväleipää

 

 

Feta-paprika-täyte:

120g fetajuustoa

1/2 punasipuli

1 punainen paprika

150g maustamatonta tuorejuustoa

75g ranskankermaa

ripaus basilikaa

 

 

Broileri-täyte:

450g broilerin marinoituja fileesuikaleita

200g kreikkalainen valkosipulituorejuusto

50g ranskankermaa

½tl mustapippuri rouhetta

½tlk juustodippiä

½ punasipuli

 

Kostutus: maitoa

 

Päälle: 400g maustamatonta tuorejuustoa, 150 ranskankermaa, tammenlehti salaattia, tomaatti ja kurkkua.

 

 

Feta-paprika-täyte:

  1. Valmista täytteet esim. blenderillä.
  2. Laita kaikki Feta-paprika-täytteen ainekset blenderiin ja sekoita, älä sekoita liikaa ettei täytteestä tule liian löysää.
  3. Siirrä jääkaappiin odottamaan toisen täytteen valmistusta.

 

Broileri-täyte:

  1. Paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi ja jäähdytä.
  2. Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, älä sekoita liikaa ettei täytteestä tule liian löysää.
  3. Kokoa voileipä kakku.