Tämä oli elämäni kolmas voileipäkakku. Tämän toteutin samaisiin nimiäisiin viime kesänä kun lumme-kakun. Hiukan jouduin miettimään ja keräämään ideoita täytteisiin, koska rajoituksena oli ettei sisältäisi naudan-tai sianlihaa. Kakussa 4 täyte väliä, joissa kahdessa Feta-paprika-täyte ja kahdessa Broileri-täyte.
Koristelu: Tuorejuusto-ranskankerma pursotukset, tomaatin kuorta-> tomaattiruusu, tammenlehti salaattia ja pikkukukka muotilla leikattuja kurkku-kukkia.
OHJE:
18 viipaletta ruisvuokaleipää
18 viipaletta täysjyväleipää
Feta-paprika-täyte:
120g fetajuustoa
1/2 punasipuli
1 punainen paprika
150g maustamatonta tuorejuustoa
75g ranskankermaa
ripaus basilikaa
Broileri-täyte:
450g broilerin marinoituja fileesuikaleita
200g kreikkalainen valkosipulituorejuusto
50g ranskankermaa
½tl mustapippuri rouhetta
½tlk juustodippiä
½ punasipuli
Kostutus: maitoa
Päälle: 400g maustamatonta tuorejuustoa, 150 ranskankermaa, tammenlehti salaattia, tomaatti ja kurkkua.
Feta-paprika-täyte:
- Valmista täytteet esim. blenderillä.
- Laita kaikki Feta-paprika-täytteen ainekset blenderiin ja sekoita, älä sekoita liikaa ettei täytteestä tule liian löysää.
- Siirrä jääkaappiin odottamaan toisen täytteen valmistusta.
Broileri-täyte:
- Paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi ja jäähdytä.
- Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, älä sekoita liikaa ettei täytteestä tule liian löysää.
- Kokoa voileipä kakku.
Kommentit