Tämä voileipä kakku oli myöskin Uuden Vuoden herkkulistalla. Kalkkuna täytteellä joka on sekoitus montaa eri ohjetta. :)
Kalkkuna voileipäkakku
12 viipaletta täysjyvä paahtoleipää
7 viipaletta ruisvuokaleipää
Täyte:
300g Kalkkunaleikettä
3/4dl ruohosipuli silppua
100g valkosipulituorejuustoa
100g yrtti-pippurituorejuustoa
75 g ranskankermaa
1 punainen paprika
½ punasipuli
(80g Fetaa)
Kostutus:
Maitoa
Kuorrutus:
200g maustamatonta tuorejuustoa
75g ranskankermaa
Koristelut:
kalkkunaleikettä
tammenlehti salaattia
kirsikkatomaatteja
- Sekoita kaikki muut täytteen ainekset (blenderillä, silppurilla tai sauvasekoittimella) paitsi paprika. Hienonna paprika pieneksi ja sekoita se muun täytteen joukkoon.
- Leikkaa leivistä reunat pois. Asettele alin kerros täysjyväleipää ja levitä puolet täytteestä kerroksen päälle.
- Asettele ruisvuokaleipä kerros ja kostuta maidolla. Levitä loput täytteestä leipä kerroksen päälle.
- Asettele vielä päälimmäinen kerros täysjyväleipää ja kostuta. Anna vetäytyä kaapissa yön yli.
- Kuorruta tuorejuusto ja ranskankerma seoksella. Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit