Tässä yksi tapa valmistaa voileipäkakku. Kakku on valmistettu 25cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. Kakun resepti löytyy Voileipäkakut kategoriasta.

1. Vuoraa vuoka tuorekelmulla.

2. Valmista täytteet.

3. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Leikkaa ja asettele alimmainen kerros vaaleaa leipää vuoan pohjalle. Kostuta.

4. Levitä Täyte 1 tasaisesti leipä kerroksen päälle.

5. Leikkaa ruisleipäviipaleista reunat pois. Leikkaa ja asettele ne Täyte 1 päälle ja kostuta. 

6. Levitä Täyte 2 tasaisesti leipä kerroksen päälle.

7. Leikkaa ja asettele Täyte 2 päälle seuraava ruisleipä kerros. Kostuta.

8. Levitä Täyte 3 tasaisesti leipä kerroksen päälle.

9. Leikkaa ja asettele viimeinen kerros vaaleaaleipää Täyte 3 päälle. Kostuta.

10. Peitä vuoka tuorekelmulla ja laita jääkaappiin vetäytymään yön yli.

11. Kumoa kakku alustalleen. Kakun irtoamisen helpottamiseksi voi hiukan vetää tuorekelmusta alaspäin.

12. Levitä kakun pinnalle kuorrustus (tuorejuusto-ranskankerma-seos) veistä tai lastaa apuna käyttäen.

13. Levitä/nostele silputtu persilja kakun reinoille ja 1cm reunasta kakun päälle.

14. Asettele mozzarella pallot ja kirsikkatomaatin puolikkaan kakun päälle. Viimeistele basilikan lehdillä.

15. Leikkaa viimeisenä aluspaperi sopivan kokoiseksi.