Täyte riittää 8 kananmunan kakkuun.

 

200g vadelmia

1dl sokeria

3rkl lime mehua

4dl kuohu- tai vispikermaa

300g maustamatonta tuorejuustoa tai maitorahkaa

2 Daim-suklaa patukkaa

1rkl vettä

4 liivatetta

 

  1. Purista limeistä mehut (noin 4 limeä). Sekoita mehu rahkan tai tuorejuuston sekaan.
  2. Vatkaa kerma lähes vaahdoksi, huomioiden että sekoitat sen muiden aineiden juokoon jolloin se vatkautuu lisää.
  3. Sekoita kermavaahto tuorejuusto- tai rahka lime seoksen kanssa.
  4. Lisää vadelmat. (jos käytät ulkomaisia pakaste vadelmia niin kuumenna ne ennen käyttöä ja jäähdytä, siinä tapauksessa lisää sokeri kuumennus vaiheessa.)
  5. Hakkaa daim-patukat rouheeksi. Sekoita daim-rouhe joukkoon.
  6. Lisää sokeri noin puolet ensin ja maista. Lisää vielä loput jos seos mielestäsi ei ole liian makeaa.
  7. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Keitä sillä aikaa 1rkl vettä.
  8. Purista liivatteet ja lisää ne veden joukkoon. Kaada liivate-liuos hiljalleen seoksen joukkoon sekoittaen koko ajan.

 

Vinkki! Täyte kannattaa laittaa n. 1h jääkaappiin ennen sen laittamista kakun väliin, jolloin se kerkeää hiukan jähmettyä. Jos käytät rahkaa voit myös kokeilla Valion valkosuklaa-lime rahkaa, antaa hieman erilaisen maun täytteeseen.

 

Muunnos Kinuskikissan täytteestä.