'

Yhtenä iltana tuli vaan sellainen "inspis" että haluan kokeilla jotain kerroskakku systeemiä. Kakku on toteutettu taas kerran uunivuokiin, koska vieraita ei ollut tulossa ja vähän liikaa syötävää kahdelle (jäihin sitä siltikin). Kuorrutuksena on marsipaania ja päällä koristeena marsipaani ruusuja (ei ole kuivateltu). Marsipaanin alle laitoin sokerikreemin. Olin aina ajatellut, että marsipaani menee nopeasti huonon näköiseksi jääkaapissa. Nyt kun en värjännyt marsipaania tuntui ettei se hikoillut ja irvistellyt niin paljon. Kakku pysyi entisensä näköisenä jääkaapissa 5 päivää. Päälle on suihkutettu vain helmiäis-spaytä. Täytteenä kakussa on mustikka- ja valkosuklaatäytetttä (ohjeet täytteet osiossa). Omaan makuun pelkkä marsipaani päällinen on kyllä liian makea.

Koristeet: Marsipaani ruusuja ja helmiäis-spaytä.